Fórum bejelentkezés
Hír-levél


Hasznos Hírek
Így szedheti le adatait a Facebookról

Már 2010 óta van arra lehetőségünk a Facebookon, hogy archiválva letöltsük az összes olyan fájlt és interakciót, ami regisztráció után keletkezett a fiókunkban. Ez egy meglehetősen egyszerű, pár lépésből álló folyamat, a valódi izgalmasságokat már maga a letöltött csomag tartalmazza.

Magyarország legveszélyesebb útjai – lista

Melyik úton halnak meg a legtöbben, és hol van a legtöbb baleset? Mi az autópályák és a főutak sorrendje? Kikértük az adatokat, és összevetettük a traffipaxok helyével, valamint a két évvel korábbi számokkal.

Megjelent a felvételi tájékoztató hivatalos kiegészítése

Megjelent a felsőoktatási felvételi tájékoztató hivatalos kiegészítése. A www.felvi.hu oldalon közzétett, kiegészített és pontosított változatban az eddigiek mellett új jelentkezési lehetőségeket is meghirdettek a felsőoktatási intézmények, illetve vannak olyan szakok is, amelyeket intézményi döntés alapján töröltek.

Csökkennek a csokot igénylők adminisztratív terhei február 15-étől

Jelentősen csökkennek a családi otthonteremtési kedvezmény, a csok igénybevételének adminisztratív terhei - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériuma család- és ifjúságügyért is felelős államtitkára csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján kérdésekre válaszolva.

Év elején több tízezren elfelejtik igénybe venni a családi kedvezményt

Az év első hónapjaiban több tízezren elfelejtik igénybe venni a családi kedvezményt; érdemes minél korábban leadni az adóelőleg-nyilatkozatot a munkáltatónál, mert a kifizető csak így tudja a fizetést a kedvezmény összegével megnövelten utalni - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) szombaton az MTI-vel.

forrás: Hasznos Hírek

Intézmények :: Levélfalvi Manók Óvoda :: Aktualitások :: Óvodai beíratás 2018

 
Kedves Szülők!
 
A Levélfalvi Manók Napköziotthonos Óvodában 2018.május 2-án és 3-án
8-16 óráig lesz a beíratás.
2018.szeptember 1-től kötelező óvodába járnia annak a kisgyereknek, aki augusztus 31-ig betölti a harmadik életévét. Ez alól, ha a gyermek érdeke úgy kívánja, a jegyző adhat felmentést.
Beíratni azokat a gyermekeket kell elsősorban, akik december 31-ig harmadik életévüket betöltik. Előjegyeztetni lehet azokat, akik 2019. május 31-ig lesznek három évesek.
A beíratáshoz szükséges iratok:
- a gyermek születési anyakönyvi kivonata
- Taj kártyája
- lakcímkártyája
- nem magyar állampolgár esetében regisztrációs igazolás
Amit nyújtani tudunk:
- ideális tárgyi feltételek
- magasan képzett óvodapedagógusok
- logopédiai, fejlesztőpedagógiai, szükség esetén gyógypedagógiai megsegítés
- gyógytestnevelés
A beíratást megelőzően április 23-án délután 4 órától ovicsalogató keretében lesz lehetőség megismerkedni az intézménnyel, és a dolgozókkal.
Szeretettel várunk minden érdeklődőt.
 
Kovácsné Varga Éva
óvodavezető