Fórum bejelentkezés
Hír-levél


Hasznos Hírek
kiváló a hazai szabadvízi strandok vízminősége

Kiválónak mondható a magyarországi szabadvízi fürdőhelyek vízminősége a most elkészült, az elmúlt négy évre vonatkozó uniós minősítés szerint - közölte az Országos Közegészségügyi Intézet (OKI) kedden az MTI-vel.

NAV: adóköteles a nyári diákmunkával szerzett jövedelem is

Adóköteles a nyári diákmunkával szerzett jövedelem is, néhány foglalkoztatási formát kivéve - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)  az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében.

Ezzel a megoldással mindenhol erős lesz a jel, gyors lesz az internet

Egy új szabványnak köszönhetően a jelenlegi módszereknél sokkal egyszerűbben – és adott esetben olcsóbban – megoldható, hogy hálózatba kapcsoljunk különféle routereket, így jobb legyen a wifis lefedettség a házban.

Új lehetőségekkel bővül az idei nyári diákmunka program

A Pénzügyminisztérium 2018-ban is meghirdeti a nyári diákmunka programot 3 milliárd forintból, amelynek keretében a 16-25 év közötti diákok kaphatnak munkalehetőséget - nyilatkozta az MTI-nek Varga Mihály.

Agrárkamara: július másodika a tagdíjbevallás határideje

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) idei tagdíjbevallási időszakában a tagoknak július 2-ig kell eleget tenniük ennek a kötelezettségüknek a köztestület portáljáról nyíló e-Irodában - hívta fel a figyelmet az agrárkamara.

forrás: Hasznos Hírek

Intézmények :: Levélfalvi Manók Óvoda :: Aktualitások :: Óvodai beíratás 2018

 
Kedves Szülők!
 
A Levélfalvi Manók Napköziotthonos Óvodában 2018.május 2-án és 3-án
8-16 óráig lesz a beíratás.
2018.szeptember 1-től kötelező óvodába járnia annak a kisgyereknek, aki augusztus 31-ig betölti a harmadik életévét. Ez alól, ha a gyermek érdeke úgy kívánja, a jegyző adhat felmentést.
Beíratni azokat a gyermekeket kell elsősorban, akik december 31-ig harmadik életévüket betöltik. Előjegyeztetni lehet azokat, akik 2019. május 31-ig lesznek három évesek.
A beíratáshoz szükséges iratok:
- a gyermek születési anyakönyvi kivonata
- Taj kártyája
- lakcímkártyája
- nem magyar állampolgár esetében regisztrációs igazolás
Amit nyújtani tudunk:
- ideális tárgyi feltételek
- magasan képzett óvodapedagógusok
- logopédiai, fejlesztőpedagógiai, szükség esetén gyógypedagógiai megsegítés
- gyógytestnevelés
A beíratást megelőzően április 23-án délután 4 órától ovicsalogató keretében lesz lehetőség megismerkedni az intézménnyel, és a dolgozókkal.
Szeretettel várunk minden érdeklődőt.
 
Kovácsné Varga Éva
óvodavezető